Meer over mij

Petra van Wanrooij Busio (1963) Natuurgeneeskundige en Energetische therapie.

 

Ik ben geboren in Breda, in een groot gezin opgegroeid. Kort na mijn geboorte heb ik twee maal hersenvliesontsteking gehad met verlammingsverschijnselen.Ik hoor mijn moeder het nog zeggen: "Kind, ik hield je dood in mijn armen". Een bijna-dood ervaring zet de deur al op een kier naar de andere zijde.

 

Op mijn 15e ben ik verliefd geworden op mijn man. 6 Jaar verkering mee gehad en waar ik nu ondertussen al meer dan 32 jaar mee getrouwd ben en twee prachtige kinderen mee heb. Nu ben ik woonachtig in Oosterhout En heb mijn praktijk en cursusruimte op de Zandheuvel 59 4901HV te Oosterhout.


Toen ik vroeger (ik was ongeveer een jaar of 8) naar mijn oma ging, dan zat ze altijd met haar handen op tafel. Onder haar handen lagen dan foto's een beetje verstopt onder het tafelkleed. Veel mensen van de familie wisten dat niet eens, daar kom ik nu pas achter. Toen was het nog meer taboe dan nu. Er werden foto's gestuurd van personen die in het brandwondencentrum lagen met heel veel pijn en blazen. Mijn Oma was een brandwondenblazer en de foto's werden dus op afstand gemagnetiseerd. Er kwamen altijd mensen. Ik dacht vroeger dat al die mensen voor de fietsen kwamen (want ze hadden ook een fietsenzaak), maar dat was niet zo.

 

Soms werd ze gebeld door een persoon die voelde dat oma met de foto bezig was geweest. Ze zei er weinig over. Ik begrijp dat nu, omdat je het mág doen en dat het een geschenk van God is; ik ben een leiding en niet de hoofdpersoon, want dat is de mens die ik op dat moment help. Mijn Oma was een gelovig persoontje. Een lieve schat. Binnen zag je alleen een kruisje aan de muur, maar in de slaapkamer stonden grote stulpen van Jozef, Maria en Jezus. Ik zat bijna iedere zaterdag bij mijn oma; ze liet me zien waarom ze geloofde en de mensen hielp. Ondertussen kamde ze mijn (toen nog)lange haar. Toen ik ging puberen en al verkering kreeg was ik daar niet zo meer mee bezig.

Toen mijn paranormaal genezende oma Jo Heykant Kastelijns overleed (bijna 90 jaar geworden) is het stokje aan mij overgedragen en ging ik mijn kracht ontdekken.

Ik vind dat, als je een talent/gave mag gebruiken, je wel voldoende achtergrondkennis moet hebben. Mijn eigen ontdekkingstocht door mijn blokkades,heeft zeker de weg geopend naar dit pad. Het moest gaan stromen.Mijn leven is sinds ik met die zoektocht ben begonnen een aaneenschakeling van ontdekkingen en ik zal er altijd dankbaar voor zijn dat ik die deur heb mogen open zetten.

Door mijn werk als magnetiseur/therapeut kom ik met een energetische wereld in aanraking die verder reikt dan mijn verstand en gevoel kan bevatten.Wat er tijdens behandelingen door mij heen mag gaan,wanneer ik als gereedschap van de hogere energie werk,is voor mij nog vaak een wonder.

 


 

 

Mijn spirituele ontwikkeling heeft een lange weg gehad en heeft mij een prachtige tocht gegeven:

Lees meer >>

^ Naar boven